Intra in cont pentru a administra mai usor anunturile tale. Click aici daca nu ai deja un cont.

Apartament 3 camere, hol H, decomandat, 72 mp utili, str. Nasaud, Liberty Mall Privat

1 week ago Imobiliare Bucuresti 14 vizualizari

0.0 stea

Locatia: Bucuresti
Pret : 75800 euro Negociabil

Doriti sa locuiti intr-un apartament spatios cu hol tip H, dintr-un bloc solid de dupa '85, aproape de o zona ultracentrala, vedere panoramica asupra Palatului Parlamentului si totodata sa va puteti bucura de liniste si putina poluare? Ati gasit ceea ce cautati!

Proprietar, va propun un apartament spatios cu 3 camere si 2 bai, decomandat, cu suprafata utila de 72mp si suprafata totala 76mp, aflat la etajul 8/8 al unui bloc dat in folosinta in 1987.

Situat pe str. Nasaud, in imediata apropiere a Liberty Mall si a statiei de tramvai, zona va ofera un acces facil atat la aria ultracentrala a Bucurestiului (Piata Unirii la 5 minute de mers cu tramvaiul 21), cat si la parcul Carol, parcul Tineretului, Gradina Palatului Bragadiru, Academia Tehnica Militara, bucurandu-va totodata de linistea de care are nevoie orice familie.

Apartamentul are o priveliste superba asupra Palatului Parlamentului si a intregului oras. Terasa blocului este în perfecta stare.

Ca imbunatatiri, acesta beneficiaza de instalatie pe cupru pe toata suprafata apartamentului, instalatie electrica separata, filtre de particule la instalatia din cupru, gresie si faianta in bucatarie, in hol, in cele 2 grupuri sanitare si in balcon.

Camere sunt parchetate. Atat tamplaria exterioara, cat si cea interioara este tip termopan. Baia mare dispune de geam si jacuzzi, iar wc-ul de serviciu, dus.

Ca dotari suplimentare, locuinta dispune de 2 aparate de aer conditionat, frigider, aragaz, masina de spalat, hota, spoturi in tavanul remodelat etc.

Apartamentul se vinde semi-mobilat (a se vedea galeria de fotografii).Toate actele sunt la zi.

Accept orice tip de creditare.

Pentru programarea unei vizionari ma puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon afisate.

Detalii suplimentare

Suprafata ( mp ) 76
Numar de camere 3
Mobila interior Partial mobilat
Nou sau utilizat Utilizat
Parcare Da