Intra in cont pentru a administra mai usor anunturile tale. Click aici daca nu ai deja un cont.

Apartament 4 camere, 81 mp, renovat, metrou Apărătorii Patriei Privat

1 week ago Imobiliare Bucuresti 23 vizualizari

83900 euro

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

0.0 stea

Locatia: Bucuresti
Pret : 83900 euro Negociabil

Daca sunteti in cautarea unui apartament spatios, aerisit, renovat, foarte bine compartimentat si la 2 minute de metrou Aparatorii Patriei, insa ferit de zgomotul urban care, cu trecerea timpului, devine foarte obositor, atunci acest apartament este pentru dumneavoastra.

Cele 4 camere va acoperi nevoia de spatiu, in special pentru persoanele care sunt in cautarea unui apartament generos ca suprafata, cei 85 mp suprafata totala (81mp suprafata utila), fiind compartimentati astfel: un living (care poate fi folosit si ca dormitor), 3 dormitoare, 2 bai, o bucatarie open space cu posibilitatea de a se inchide si 2 balcoane, avand beneficiul ca unul dintre acestea sa faca parte integranta din bucatarie.

Dispunand de vedere mixta, apartamentul este situat la etajul 7 din 8 (plus etaj tehnic), al unui imobil din plan secund, cu dublu acces, dat in folosinta in 1983, cu 2 lifturi si camere video atat la intrarea in bloc, cat si in lift.

Acesta dispune de urmatoarele imbunatatiri: instalatie termica si sanitara pe cupru, instalatie electrica cu circuite separate, teava de gaz pentru centrala termica este trasa, gresie si faianta in bai si balcoane, iar in celelalte suprafete parchet, pereti finisati cu materiale de cea mai buna calitate de la Ceresit si zugraviti cu lavabila de cea mai buna calitate; Aerul conditionat, jacuzzi, frigiderul, masina de spalat vase si masina de spalat rufe, intrerupatoarele Legrand, precum si toate celelalte obiecte de mobilier sunt la pachet, fara perceperea niciunui alt cost suplimentar.

Situat intr-o zona cu acces facil atat la mijloacele de transport in comun, cat si la institutii de invatamant precum Universitatea Spiru Haret, licee, scoli, gradinite etc. il face potrivit atat pentru a locui dvs. cu familia in el, cat si pentru o reala sursa de castig lunara. In zona se afla si supermarketuri, banci, farmacii, Spitalul ,,Bagdasar-Arseni" si, la doar o statie de metrou distanta, Mall Sun Plaza.

Pentru programarea unei vizionari ma puteti contacta la oricare din numerele de telefon afisate.

Detalii suplimentare

Suprafata ( mp ) 85
Numar de camere 4
Mobila interior Partial mobilat
Nou sau utilizat Utilizat
Parcare Da