Intra in cont pentru a administra mai usor anunturile tale. Click aici daca nu ai deja un cont.

BUCATAR / AJUTOR DE BUCATAR Firma

3 weeks ago Locuri de munca Ploieşti 9 vizualizari

2000 lei

  • img

0.0 stea

Locatia: Ploieşti
Salar : 2000 lei Negociabil

Cerinte:- Experienta in domeniu minim 1 an;- Cursurile de calificare in domeniu reprezinta un avantaj;- Cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor;- Capacitate de lucru individual şi în echipă;- Organizare si multi-tasking;- Disponibil pentru program de lucru in ture;- Pasiune pentru arta culinara.

Responsabilitati Bucătar:- Pregăteşte preparatele din reţetarul unităţii în conformitate cu standardele în vigoare- Montează preparatele înainte de servire- Verifică şi respectă zilnic fişa de producţie- Respectă standardele HACCP

Responsabilitati Ajutor de bucatar:- Urmeaza instructiunile bucatarului chef;- Se asigura ca mancarurile sunt pregatite corespunzator;- Pregateste ingredientele necesare prepararii mancarii;- Respecta standardele HACCP;- Urmareste curatenia din bucatarie.

Beneficii:- Salariu motivant, peste media pietei si acordat functie de performanta individuala;- Bonusuri lunare – discutate in cadrul interviului;- Posibilitatea de dezvoltare profesionala in domeniul de activitate;- Posibilitatea de a lucra cu placere, intr-o echipa tanara si dinamica.

Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul pe adresa de mail [email protected], sau sa il depuna personal la sediul societatii situat in Ploiesti, str. Decebal nr. 1A.

Relatii la telefon 0344 807 324, de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00 - 15.00.

Detalii suplimentare

Start Date DISPONIBILITATE IMEDIATA
Firma Grup de firme cu acoperire nationala, importanti jucatori in domeniile de activitate: alimentatie publica si turism, constructii edilitare, societati agricole si prestari servicii de garda si protectie, servicii de paza a transporturilor de bunuri si valori.
Program de lucru Program intreg