Intra in cont pentru a administra mai usor anunturile tale. Click aici daca nu ai deja un cont.

Confectioner plasa insecte (Floresti) Firma

2 weeks ago Locuri de munca Floreşti 7 vizualizari

Gratuit

  • img

0.0 stea

Locatia: Floreşti
Salar : Gratuit

De peste 20 de ani firma Dennver Comimpex ofera clientilor sai o gama variata de produse de calitate, servite cu promptitudine si amabilitate de catre echipa noastra specializata. Succesul nostru se datoreaza respectului si angajamentului pe care il avem atat fata de clienti, cat si fata de angajatii nostri. Daca iti doresti un loc de munca stabil, cu program fix, un mediu de lucru placut si sansa de a te dezvolta in cariera, te asteptam in echipa noastra!

Postul este pentru locatia noastra din Floresti (jud. Cluj), pe strada Avram Iancu nr. 300.

Atributiile postului "Confectioner plase de insecte" nu sunt solicitante din punct de vedere fizic, ele se pot realiza de oricine, indiferent de varsta sau gen. Suntem deschisi atat colaborarilor cu norma intreaga, cat si celor cu norma partiala (4h/zi; 6h/zi etc.), atat pe perioada nedeterminata, cat si pe perioada determinata.

Responsabilitati:- Debitarea de pervazuri si paneluri conform cerintelor clientului, folosind aparatura specifica;- Confectionare plase insecte;

Cerinte:- Atentie la detalii si indemnare;- Atitudine pozitiva si proactiva;- Reprezinta avantaj: experienta in debitare diverse profile aluminiu/otel, in productie plasa de insecte sau in tamplarie;

Oferta:- Program flexibil si stabilit de angajat (part-time/full-time);- Pachet salarial motivant : salariu fix, bonuri de masa, asigurare individuala de sanatate, acces gratuit la sala de sport, training-uri de vanzari si produse, un mediu de lucru placut la un loc de munca stabil intr-o firma in continua dezvoltare.

Detalii suplimentare

Firma DennverProfi
Program de lucru Program partial