Intra in cont pentru a administra mai usor anunturile tale. Click aici daca nu ai deja un cont.

Confort urban/rahova, apartament 2 camere de vanzare, 54900€, 64mp, s.u. Privat

1 week ago Imobiliare Bucuresti 19 vizualizari

0.0 stea

Locatia: Bucuresti
Pret : 54900 euro

Noul proiect imobiliarConfort Urban este amplasat în zona sudică a cartierului Bucureștean Rahova, pestrada Muntii Carpati, nr. 86A.
Proiectul se va finaliza și va fi dat în folosință în luna septembrie 2018,compus din patru blocuri P+10 etaje, unde gasim garsoniere si apartamente cu 2 și 3 camere, parcari, sispatii verzi destinate locatarilor.
Balcoanele sunt prezente in fiecare unitate locativa din cadrul proiectului cuposibilitate de inchidere, cu spatile interioare concepute cat mai inteligent.

Accesul catre proiect se face rapiddin Soseaua Alexandriei sau Soseaua Salaj, accesul la RATB se face 50 de metride liniile autobuzelor 117 sau 227, pozitia acestuia fata de punctele deinteres major din zona cum sunt scolile, gradinitele, centrele comerciale sauunitatile de invatamant este una excelenta!
Noul proiect benefieciaza de o infrastructura completa, cu strazi asfaltate si caide acces ample, fiind bransat la toate utilitatile (gaze naturale, energieelectrica, apa si canalizare) iar apartamentele puse in vanzare se livreazacatre beneficiar in regim de contorizare separata a tuturor utilitatilornecesare.

Toate apartamentele din complexul se vorlivra cumpărătorului la cheie, calitate materialelor este superioara, este finisat cu gresie, faianta, parchet de 10mm(finisajele pot fi alese de client dintr-o gama variata de modele si culori),usi de interior de cea mai buna calitate disponibile in 3 nuante de culori, acesteavor fi branșate la toate utilitățile și vor fi dotate cu centrale proprii,calorifere, uși de interior, uși metalice la intrare, tâmplărie PVC cu geamtermopan, gresie și faință, parchet, obiecte sanitare în băi și zugrăveli cuvopseluri lavabile.

Se accepta plata cash, creditare ipotecara sau Prima Casa!
Comision 0%-Direct Dezvoltator!

Detalii suplimentare

Suprafata ( mp ) 64
Numar de camere 2
Mobila interior Nemobilat
Nou sau utilizat Nou