Intra in cont pentru a administra mai usor anunturile tale. Click aici daca nu ai deja un cont.

Consultant vanzari Firma

4 months ago Locuri de munca Bucuresti 25 vizualizari

Gratuit

  • img

0.0 stea

Locatia: Bucuresti
Salar : Gratuit

Companie nationala cauta noi colegi pentru departamentul vanzari.

Descriere postului: - contactarea potentialilor clienți (persoane fizice autorizate / independende și juridice ) cu scopul de a promova, a convinge si a vinde servicii;- oferirea de informatii corecte si utile despre produsele sau serviciile promovate;- preluarea apelurilor venite din partea clientilor; - propunerea de oferte customizate, in functie de nevoile clientilor, cu scopul de a le oferi acestora exact lucrurile de care au nevoie;- urmarirea unor obiective lunare;- obtine referinte si mentine relatia cu clientii pe intreaga perioada de colaborare.

Cerinte:- bune abilitati de comunicare si prezentare;- serioasa, cu chef de munca, punctuala si motivata;- orientare catre client si catre rezultat. Ce oferim:- salariu fix si bonusuri; - contract pe o perioada nedeterminata;- training de specialitate privind activitatea pe care urmeaza sa o desfasori.

Postul nu necesita experienta; Programul este de luni pana vineri, 10-18:30; Locatie stabila: Piata Presei Libere; Varsta minima: 18 ani. Detalii la numarul: 0771242549; Candidatii interesati pot trimite Cv-ul la adresa: [email protected]

Companie nationala angajeaza agenti vanzari prin telefon!Activitatea: consta in contactarea potentialilor clienți (persoane fizice autorizate / independende și juridice ) cu scopul de a promova, a convinge si a vinde servicii;Program: 8 ore in intervalul 10:00-18:30(L-V);Pachet salarial: Parte fixa + bonus;Locatie: Piata Presei Libere;Asteptam CV-urile voastre pe adresa [email protected] sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0771242549.

Detalii suplimentare

Firma Glo
Program de lucru Program intreg