Intra in cont pentru a administra mai usor anunturile tale. Click aici daca nu ai deja un cont.

Invertor multi 12/500/20-16 230V Privat

4 months ago Casa si gradina Bucuresti 23 vizualizari

467 euro

  • img

0.0 stea

Locatia: Bucuresti
Pret : 467 euro

Multifunctional MultiPlus este un invertor de putere cu iesire sinusoidala, ce cuprinde intr-o singura carcasa, un incarcator de baterii cu functii complexe, caracterizat printr-o tehnologie ce se adapteaza la sarcina si un comutator cu o viteza mare de transfer a sarcinii alternative. Gama de modele variaza de la 800VA pana la 5000VA pentru fiecare model in parte.

Caracteristica de control a surseiMultiPlus va preveni suprasincarcarea sursei de CA.In primul rand, incarcarcarea bateriei va fi automat redusa, in cazul aparitiei unei suprasarcini la iesire. In al doilea rand, va suplimenta puterea ceruta de sarcina cu putere preluata de la baterie.

Functionarea neintrerupta a sursei de curent alternativ (functia de sursa alternativa neintrerupta - UPS)In cazul caderii alimentarii de la retea sau de la generator, invertorul de curent din cadrul dispozitivului MultiPlus se va activa in mod automat si va prelua alimentarea sarcinilor conectate. Acest proces se intampla atat de repede (mai putin de 20 de milisecunde), incat calculatoarele sau alte echipamente electronice vor continua sa functioneze fara intrerupere.

Operatiunea de legare in paralel pentru o putere nelimitataMaxim 6 dispozitive MultiPlus pot functiona in paralel pentru a realiza o sursa de putere mai mare, trifazata sau doua surse monofazate. Va rugam sa consultati informatiile din documentele de mai jos, pentru a vedea care dintre modele pot fi legate in paralel, respectiv care dintre ele prezinta caracteristica de alimentare a sarcinilor trifazate sau monofazate.