Intra in cont pentru a administra mai usor anunturile tale. Click aici daca nu ai deja un cont.

Lucrator Comercial Depozit (Floresti) Firma

3 weeks ago Locuri de munca Floreşti 8 vizualizari

Gratuit

  • img

0.0 stea

Locatia: Floreşti
Salar : Gratuit

De peste 20 de ani firma Dennver Comimpex ofera clientilor sai o gama variata de produse de calitate, servite cu promptitudine si amabilitate de catre echipa noastra specializata. Succesul nostru se datoreaza respectului si angajamentului pe care il avem atat fata de clienti, cat si fata de angajatii nostri. Daca iti doresti un loc de munca stabil, cu program fix, un mediu de lucru placut si sansa de a te dezvolta in cariera, te asteptam in echipa noastra!

Postul este pentru locatia noastra din Floresti, de pe strada Avram Iancu 300. Program de lucru: Luni - Vineri => 8:00-18:00; cu 2 zile de sambata lucrate pe luna.

Responsabilitati- asigurarea unei deserviri amabile si rapide a clientilor;- oferirea de informatii de specialitate/tehnice despre produsele din depozitul de materiale de constructii;- depozitarea si manipularea corespunzatoare a marfii;

Cerinte- Conditie fizica buna;- Abilitati de comunicare, orientare catre client si spirit de echipa;- Responsabilitate, seriozitate, dorinta de dezvoltare in cariera;- Reprezinta avantaj: cunostintele tehnice despre produse (gleturi,tencuieli,tevi,adevizi,profile gips carton, termosistem) sau experienta in debitare diverse profile;

Oferta:Pachet salarial motivant : salariu fix, bonuri de masa, asigurare individuala de sanatate, acces gratuit la sala de sport, training-uri de vanzari si produse, un mediu de lucru placut la un loc de munca stabil intr-o firma in continua dezvoltare.

Pentru orice detalii, ne puteti contacta pe email sau pe telefon intre orele 8:00-16:00.

Detalii suplimentare

Firma DennverProfi
Program de lucru Program intreg