Despre noi


ROMEVO.ro ( ROM = Romania si EVO = Evolutie )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Romevo.ro - Este un site de anunturi gratuite din Romania, infiintat la inceputul lunii februarie, in anul 2018. Nimic nou pana aici.

1. Suntem primul site de anunturi gratuite din Romania care a renuntat complet la adresa de mail, implementand un sistem revolutionar de autentificare si publicare anunturi pe baza numarului de telefon. Daca pana acum pentru crearea unui cont de utilizator trebuia sa introduci adresa de mail, sa confirmi adresa, sa astepti cateva minute pana la primirea mail-ului de confirmare si sa revi pe site, drum pe care o parte din utilizatori se pierd pentru ca uita sa confirme adresa de mail, au uitat parola de la adresa de mail, abandoneaza din cauza procesului prea complicat, acum, totul este mult mai simplu. Pentru creearea unui cont utilizatorul introduce numarul de telefon si parola, primeste instant un cod de verificare pe telefon si gata, contul este creat. Utilizatorii care doresc sa publice anunturi gratuite fara creearea unui cont, pot la fel de simplu utilizand numarul lor de telefon. De exemmplu, un utilizator doreste sa publice 6 anunturi gratuite de pe acelasi numar de telefon fara a detine un cont Romevo, peste 3 saptamani doreste sa mai publice cateva anunturi vazand cat de usor este procesul, atunci cand utilizatorul isi creeaza un cont Romevo utilizand acelasi numar de telefon cu care a publicat anunturile, toate anunturile lui apar in cont, reusind o administrare mai buna a acestora. Mai simplu de atat nu se poate! 

Prin eliminarea adresei de mail, utilizatorii site-ului Romevo.ro nu vor primi mesaje de tip SPAM, Promotii, Noutati si alte mail-uri enervante. De ce? Pentru ca adresa de mail nu este inregistrata. Utilizatorii nu vor fi bombardati cu SMS-uri enervante pe telefon, singurele SMS-uri pe cere le primesc acestia sunt cele pentru confirmarea numarului de telefon si pentru recuperarea parolei, Atat! :)


2. Suntem o echipa care doreste creearea unei comunitati, site-ul Romevo.ro, in timp, nu va fi doar un simplu site de anunturi gratuite, acesta se va transforma intr-o comunitate, pana atunci noutatile vor ramane surpriza.


3. Nu exista si nu vor fi limitate anunturile gratuite, observam ca site-urile "mari" au introdus limite pe numarul de anunturi gratuite, limite de anunturi pe categorii, plata pentru anunturi auto si asa mai departe. Pe site-ul Romevo.ro anunturile gratuite vor ramane gratuite si nelimitate, iar anunturile promovate se vor plati. Prin promovarea anunturilor utilizatorii ajuta la dezvoltarea site-ului, cu cat mai multe anunturi publicate cu atat reusim sa implementam mai repede ceea ce ne dorim.


4. Suntem intr-o continua dezvoltare pentru a simplifica toate procesele, pentru a face navigarea foarte usoara, iti garantam ca vom lucra la acest aspect tot timpul.


5. Site-ul Romevo.ro nu se doreste a fi un site producator de bani, sau un site crescut pana la un anumit punct dupa care va fi vandut. Site-ul Romevo.ro nu este si nu va fi de vanzare, dorim sa aducem toata tehnologia aici pentru a ne usura viata in fiecare zi. Suntem deschisi la colaborari, idei, raportarea bug-urilor sau orice altceva care ajuta site-ul.


6. Site-ul Romevo.ro este site-ul tau, este site-ul meu si este site-ul tuturor romanilor. Acest lucru se vede si in denumirea site-ului Romevo, ROM = Romania si EVO = Evolutie. Romevo este marca inregistrata.


Intra si tu in lumea Romevo, iti garantam un proiect de succes!


Cu stima si respect,

Administrator: Alexandru Bogdan