Intrebari frecvente


Intrebari frecvente

Cum adaug un anunt gratuit?

Pentru publicarea unuia sau a mai multor anunturi este nevoie sa deti un cont de utilizator Romevo.ro activ. Odata intrat in cont, apasa butonul Adauga anunt gratuit si urmeaza pasii din formular.

Cum creez un cont Romevo.ro?

Apasa butonul "Creeaza cont", de aici sunt 3 modalitati de a creea un cont Romevo.ro:

1. Prima varianta este creearea unui cont nou de utilizator, introducand datele reale in formularul afisat. Date necesare: Nume, adresa de mail, parola, acceptarea termenilor si conditiilor. Dupa introducerea datelor se va apasa butonul "Creeaza cont". Vei primi pe adresa de mail un mail pentru confirmarea adresei, acceseaza mail-ul primit si da click pe butonul Confirm adresa, vei fi redirectionat pe site-ul Romevo.ro de unde vei putea adauga anunturi, edita, sterge,setari, etc.

2. Apasa butonul; "Continua cu Facebook", pagina te va redirectiona catre pagina de facebook pentru introduce datele de autentificare Facebook. Dupa introducerea datelor de autentificare Facebook, vei fi redirectionat spre Contul tau Romevo.ro.

3. Apasa butonul; "Continua cu Google", pagina te va redirectiona catre pagina de facebook pentru introduce datele de autentificare Google. Dupa introducerea datelor de autentificareGoogle, vei fi redirectionat spre Contul tau Romevo.ro.

Cat costa publicarea unui anunt?

Publicarea unui anunt este 100% gratuita si asa va ramane pentru totdeauna, iti garantam acest lucru. Poti adauga anunturi nelimitate, nu exista si nu va exista un prag limita pentru publicarea anunturilor gratuite. In schimb promovarea anunturilor este contracost.

Daca public un anunt, voi primi mesaje de tip SPAM pe adresa mea de mail?

Nu, adresa ta de mail nu este si nu va fi vizibila pe site. Mesajele primite sunt notificari privind activitatea anunturilor tale.

Cand expira un anunt?

Perioada de valabilitate a unui anunt este de 30 de zile, vei primi o notificare pe mail cu 3 zile inainte de expirarea anuntului pentru a-l putea Reactiva, daca este cazul, si vei mai primi o notificare la expirarea celor 30 de zile cum ca anuntul tau a fost dezactivat.

Cum sterg un anunt?

Foarte simplu! Intra in contul tau de utilizator si da click pe Anunturile mele. De aici poti selecta un anunt, mai multe anunturi, sau toate anunturile pentru a le sterge. Apasa butonul Sterge pentru a finaliza procedura.


Asteptam propunerile, sugestile sau problemele tale legate de site pe adresa de mail [email protected] sau utilizand formularul de contact. 

Iti multumim!