Intra in cont pentru a administra mai usor anunturile tale. Click aici daca nu ai deja un cont.

SERVICE IT / LAPTOP / PC/ NOTEBOOK - INSTALARE WINDOWS Privat

3 months ago Servicii si Afaceri Craiova 29 vizualizari

60 lei

  • img

0.0 stea

Locatia: Craiova
Pret: 60 lei

OFERTA SERVICE IT/LAPTOP/PC/NOTEBOOK 60 ron complet ! (instalare sistem de operare windows activat permanent + drivere + programe)

Tehnician IT, pentru calculatoare si laptop-uri, imi ofer serviciile cu seriozitate si profesionalism, pe toata raza orasului Craiova.

Apelati-ma doar telefonic, doar pun aceste anunturi pe site, dar nu le verific.

Initial, daca produsul nu este nou, am sa efectuez teste pentru diagnosticarea hardware, mai exact pentru a stabili din start daca se pune problema inlocurii unei piese sau constatarea starii fizice generale a intregului computer.

Lucrez in sistem de programari, in functie de disponibilitatea de ambele parti, a mea, a dvs, daca sunteti decis sunati-ma, daca nu va rog, nu ma incurcati sub nici o forma daca sunteti mereu in cautare de preturi mici. In acest domeniu nu preturile mici fac diferenta. Va multumesc si de asemenea va rog nu ma grabiti, deoarece am sa va refuz. Nu se lucreaza cu rapiditate in acest domeniu. Daca totul decurge cum trebuie intre 2 si 4 ore treaba este rezolvata, desigur difera in functie de performantele dispozitivelor.

Servicii IT - service calculatoare si laptop-uri :

* Instalare /instalez sisteme de operare windows Xp / windows 7 / windows 8 / windows 8.1 / windows 10 ( in orice limba romana, engleza, franceza, italiana, rusa, etc, activate permanent, actualizate la zi, variante full )

* Recuperari integrale/partiale de date + partitionare/repartitionare (in cazul in care mediul de stocare este foarte afectat si nu se pot efectua operatiile de baza la nivel logic va indrum spre firme autorizate in domeniu in Bucuresti deoarece in Craiova nu exista astfel de firme)

* Instalare dispozitive: routere wireless, imprimante.

* Devirusari, curatari, optimizari, etc.

* Upgrade sisteme/inlocuire componente, îmbunatatiri performante (viteza, timp de raspuns, capacitate de stocare, prelucrare, etc.)

* Creez / administrez site / site-uri / blog / forum web lucrez in PHP / HTML / WORDPRESS etc, preturi rezonabile

* Curatare praf si înlocuire pasta termoconductoare laptop / notebook / pc - doar la cerere

* Instalare / optimizare aplicatii

* Instalare componente + periferice (Imprimanta, Webcam, Scanner, etc)

* BackUp Date, Instalare antivirus

* Instalare programe utile

* Instalare si configurare router ; (Configurare router / routere / rooter / ruter / rutere : Sunt necesare user-ul si parola de conectare la internet ( exemplu: contract de la RDS / UPC / etc.) si un router + alimentator + cablu retea utp Configurarea se face pe loc (dureaza maxim 15 minute)

* Depanare, inlocuire piese defecte, rezolvare probleme hardware, upgrade componente, inlocuire/ instalare componente

Daca aparatura dumneavoastra este veche este posibil sa survina tot felul de probleme, nu voi sta la cearta pe orice motiv atat timp cat aveti vechituri. Credeti-ma mi s-a intamplat. Lucrez cu foarte multe persoane, sustin primarii si firme de contabilitate, apelati la serviciile mele doar daca oferiti seriozitate.

NU INSTALEZ JOCURI SUB NICI O FORMA!!! NU SUNT SPECIALIZAT IN JOCURI!

Daca nu raspund la telefon de obicei sunt prins cu programari, dar sun inapoi cat pot de repede. Pentru orice problema ma puteti contacta. Deplasarea la domiciliul clientului sau la birou/institutie se taxeaza in functie de zona in Craiova. Ofer asistenta prin telefon si team viewer clientilor !!! Cer si ofer seriozitate maxima, pentru orice alte detalii sau nelamuriri contactati-ma la numarul de telefon : 0.7.7.4.0.4.7.4.5.9

Apelati-ma doar telefonic, doar pun aceste anunturi pe site, dar nu le verific.

Radu Nicola


 

Nota: Trebuie sa fi conectat pentru a publica un review.