Intra in cont pentru a administra mai usor anunturile tale. Click aici daca nu ai deja un cont.

TEHNOREDACTARE Privat

1 week ago Servicii si Afaceri Bucuresti 9 vizualizari

10011 lei

  • img

0.0 stea

Locatia: Bucuresti
Pret: 10011 lei Negociabil

Dacă ţii foarte mult la imaginea ta, la aspectul lucrării tale, (indiferent ce presupune acest lucru), la acurateţe, atunci trebuie să apelezi la cei mai buni din branşă.

Tehnoredactare: lucrări de diplomă-licenţă, lucrări de master-dizertaţie, lucrări de doctorat, lucrări de absolvire postuniversitară, referate, studii, proiecte şi alte lucrări diverse).

Lucrările pot fi gata în aceeaşi zi şi în funcţie de mărimea şi complexitatea lucrării, dar şi a disponibilităţii, timpul de lucru poate creşte.

Toate lucrările realizate vor conţine diacritice. Pentru acest lucru NU se percepe taxă suplimentară.

Alte servicii: corectură text, adăugare diacritice, paginare/machetare pentru tipar, desenare scheme/grafice simple sau complexe.

Preţul pentru printare se calculează separat faţă de preţul pentru tehnoredactare.

Spaţierea dintre rânduri, distanţa textului faţă de margini, mărimea şi tipul caracterelor nu influenţează sub nicio formă preţul lucrărilor şi poate fi ales de client după preferinţele personale.

Se calculează separat (per bucată): imagini scanate şi inserate în text, formule, grafice, diagrame, tabele etc.

IMPORTANT: Tehnoredactarea presupune crearea unui fisier în format electronic editabil. Acesta se realizează după un manuscris furnizat de client în format electronic (în cazul adăugării de diacritice de exemplu, dar nu numai) sau suport de hârtie (cărți, manuale, text "scris" de mână etc.). Lucrarile prelucrate vor respecta cu fidelitate textul original si nu presupune corectarea acestora din punct de vedere al limbii, al greselilor de exprimare etc. Prin urmare, nu îmi asum niciun fel de raspundere pentru acest tip de erori in cazul in care acestea intervin. Totusi, pe parcursul editarii, unele greseli pot fi corectate "din mers" in cazul in care acestea sunt observate. Optional, daca doriti, corectare din punct de vedere ortografic, gramatical, lexical trebuie specificat!


 

Nota: Trebuie sa fi conectat pentru a publica un review.